Sustavi upravljanja

Sustavi upravljanja omogućavaju namještanje i kontrolu temperature kroz više načina ovisno o izvedbama prilikom instaliranja grijanja kao i prema vlastitim željama i potrebama. 

Zaštita od smrzavanja

Ponuda rješenja oko zaštite protiv smrzavanja nudi kompletnu paletu proizvoda koji su namijenjeni zaštiti od snijega i leda u žljebovima, solarnim panelima, dovodu vode, kolnim prilazima ispod asfalta i skliskim stepeništima.

Konvektori

Zagrijavanje zraka – brzo i učikovito. Pogodno i dostupno rješenje za prostore poput dnevnog boravka ili kupaonice. Dobra je alternativa brzom rješavanju tematike za grijanje bez puno poslova oko montaže i instalacije.

Ugostiteljstvo i industrija

Grijanje za otvorene prostore, u više boja,  jačina i mogućnosti pozicioniranja. Naviknite svoje goste na gostoprimstvo za pamćenje, uredite terase, balkone i zimske vrtove i dajte im funkcionalnost i u najhladnijim zimskim danima.

Infracrveno grijanje

Ponuda infracrvenih panela za grijanje. Koristi se kao samostalno  ili kao dodatno sekundarno grijanje. Bez servisa, održavanja i bez suhog zraka. Jedno od najpovoljnijih i najzdravijih načina grijanja.

Podno grijanje

Elegantno rješenje na podu i u zidu. Sve za keramiku, kamen, parket, laminat ili industrijski pod. ETHERMA je začela ideju o podnom grijanju prije 40 godina, danas je vodeća kompanija za sve tipove elektro grijanja.